Мережа аптек "D.S." (ТзОВ “Маркет Універсал Лтд”) – перша аптечна мережа в Україні, яка у 2005 році отримала сертифікат на відповідність впровадженої системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ISO 9001. У грудні 2010 року «Маркет Універсал» підтвердило чинну Систему управління якістю та отримало новий сертифікат на відповідність Системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009.
Основні цінності - Ми працюємо у сфері охорони здоров’я і змістом своєї роботи вважаємо надання якісних фармацевтичних послуг. - Своєю працею ми хочемо принести користь нашій Державі – Україні та суспільству. - Ми прагнемо здобути репутацію підприємства з кваліфікованим і доброзичливим обслуговуванням клієнтів. - Візит клієнта – це вияв довіри до нас. Тому клієнт – це найважливіша особа. - Успіх – це мобілізовані внутрішні ресурси та опрацьовані помилки. - Успішні фінансові результати – це професійна та сумлінна робота колективу. - Кожен з нас відповідає за свою ділянку роботи. Я і колектив – одне ціле. - Цінними якостями працівника вважаємо професіоналізм, відповідальність, ініціативність та повагу до колег. - Здоров’я працівників – це наш „капітал”. - Ми заслуговуємо на відповідні умови праці та гідну оплату своєї праці. - Ми дотримуємось принципів етичної поведінки до наших конкурентів та інших учасників ринку. - Ми працюємо у фірмі, яка обирає шлях до лідерства. Завтра ми будемо на крок далі, ніж сьогодні. Це дає нам впевненість у майбутньому.
Тел. "АПТЕЧНОЇ ДОВІДКИ" (цілодобово): (032) 243-93-93 (м. Львів) +38067-247-93-93 +38050-343-93-93
У мережі аптек "D.S." ви можете отримати знижку 5% на весь асортимент, якщо є власником пластикової дисконтної картки. Пластикову дисконтну карту ви можете купити в будь-якій аптеці "Д.С.". Знижка діє на всі ліки вітчизняного та зарубіжного виробництва. Знижка не поширюється на дитяче харчування, медичні прилади, косметику та санітарно-гігієнічні товари. Інваліди, ветерани, учасники ВВВ, а так само пенсіонери одержують 5% знижку при пред'явленні посвідчення.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Якщо Ви помітили неправдиву інформацію, то зв’яжіться з нами для видалення помилки. Ми не несемо відповідальності за неправдиву інформацію, розміщену користувачами.